Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Rabatter, perenner och annueller

Flytta astrar?

2009-08-15 10:24 #0 av: [Asta]

Jag köpte ett gäng asterplanter tidigt i somras. Jag visste inte vad jag skulle göra med dem så jag satte dem i min pallkrage "så länge". Nu undrar ja om det går att flytta dem? Kommer de fortfarande att blomma eller blir det för jobbigt för dem?
(Ettårig aster)

Anmäl
2009-08-15 10:32 #1 av: Bjornen

Det känns lite sent eftersom de bör börja blomma nu, men med rejäla rotklumpar bör det väl gå ändå. 

Anmäl
2009-08-15 12:00 #2 av: [Asta]

Hm - får se om jag vågar chansa. Har varit lite för lat.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.