Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter

Träd med röda bär

2009-08-27 19:03 #0 av: Nygammal

Tråkigt att kvisten hann torka ihop lite innan jag kom hem, men här är ni ju så kunniga att ni säkert kan se vilket träd den är ifrån. Jag har ingen aning så jag vill veta.

Anmäl
2009-08-27 19:23 #1 av: Bjornen

Det är från någon art av hagtorn. En vanlig häckväxt är häckhagtorn men det finns flera tänkbara arter. För säker artbestämning krävs tydliga blad och helst även blommor och möjligen ituskurna frukter.

Anmäl
2009-08-27 20:54 #2 av: Nygammal

#1 Tack!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.