Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Rabatter, perenner och annueller

Perenn eller?

2009-08-08 23:30 #0 av: [Asta]

Den här växten hittade jag i vårt helt orörda rabatt. Tycker den var fin och funderar på att flytta den om det skulle visa sig vara en perenn. Någon som vet?

Frågeblomma by you.

Anmäl
2009-08-09 19:57 #1 av: [Asta]

Ingen som känner igen den här?

Anmäl
2009-08-09 20:56 #2 av: Bjornen

Det är en perenn solros kanske Helianthus rigidus.

Jag trodde jag svarat tidigare men tydligen fastnade inte mitt svar.

Anmäl
2009-08-09 21:13 #3 av: [Asta]

Tack! Då ska jag ta och flytta den för den var fin.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.