Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Fruktträd, bärbuskar och bärväxter

Gallra ut vinbärsbusken nu?

2009-08-20 15:24 #0 av: catlins

Är detta helt tokigt att göra nu? Den är så tät så det har iaf inte kommit några bär på den gamla busken.

Anmäl
2009-08-20 17:07 #1 av: Halvdansken

Som jag skrev innan, bara skär....

Hatar cancer och älskar vårlökar.

Anmäl
2009-08-20 17:11 #2 av: Bjornen

Vinbär är bättre att beskära på våren så att den inte skadas för mycket av tung snö under vintern. Det är bättre att välja rätt sedan snön skadat vissa grenar.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.