Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Fröer och frösådder

Självsådda penséer??

2009-09-27 15:53 #0 av: [Asta]

Jag har en pensée som självsått sig och som det finns ett gäng små, små plantor av. Är dessa plantor värda att spara eller kommer det inte att bli något av dem?

Anmäl
2009-09-27 16:56 #1 av: kickboard

De brukar i alla fall bli bra om de kommer upp på försommaren, så det är mycket möjligt att du får njuta av dem nästa sommar.

Anmäl
2009-09-27 17:26 #2 av: [Asta]

Så du menar att jag ska bara låta dem vara kvar?

Anmäl
2009-09-27 18:21 #3 av: Branneli

Jaa, flytta dem sen i  vår....där du vill ha dem Glad. Vad kul !!

Anmäl
2009-09-27 18:49 #4 av: [Asta]

Okidoki - då får de stå där så får vi se vad som händer Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.