Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Annat som lever

driva upp mango

2009-10-14 21:31 #0 av: vojsan

Jag har tagit en mango och sparat kärnan, läste någonstans att man ska lägga den i blöt ett par dagar innan man sätter den, men sen vad gör jag?

Anmäl
2009-10-15 21:23 #1 av: Maria

Här kommer en bild på min Mango ( den till vänster) när den är ca 1 år och detta är 1 ½ år sedan så nu är den ännu större och grövre.

Jag bara skrubbade rent kärnan och satte den direkt. Jag la den på tvären i krukan för jag visste inte vilket som var upp och nerObestämd

/Maria

 

Anmäl
2009-12-19 19:14 #2 av: vojsan

oki tack...min kärna ruttnade tror jag... den blev helt svvart och luktade bläää så den åkte i soppåsen...

nu är jag på jakt efter ny mango att testa med...

 

men imponerad av din...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.