Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Byta-sälja-köpa - plantor och annat

Cubansk oregano

2009-11-30 02:42 #0 av: hindul

Hej!

Jag vet att det är alldeles fel årstid, men min cubanska oregano/kryddkarlbergare växer ifrån mig fastän det är vinter! Är det någon som är intresserad av en skott?

Växten är släkt med Karlbergare/Springpojke och är ätlig. Har kraftiga, saftiga blad som doftar och smakar kryddigt, fastän kanske inte så likt vanlig oregano. Finhackad använder man den till t ex köttfärssåsen.

Väl inpackad går det att skicka med posten bara det inte är frost (fungerar med akvarieväxter i alla fall!). 12 kr för frakten och en tia för skottet.

Anmäl
2009-12-01 19:25 #1 av: hindul

Jag odlar den inne i köksfönstret, det glömde jag visst skriva...! Den växer inte ute så här års.

Anmäl
2009-12-01 21:25 #2 av: moondancer

Skulle vara intressant att testa! PMa mig så kan du få adress

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.