Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Trädgårdsarbete i största allmänhet

hur julpyntar ni era trädgårdar?

2009-12-19 11:18 #0 av: mariatingsund

Ja, hur? Skicka gärna bilder.

Ha en fin dag med glädje o skratt, hälsn. Maria från Glas DeCo

Anmäl
2009-12-19 14:45 #1 av: Branneli

Inte alls....eftersom, jag inte kan just nu....

Min kropp har hamnat i ett skov, bara liggandes vila. Orkar stå upp 15-20 minuter....har hämtat posten i brevlådan denna vecka.

Brukar annars fixa lite med olika slags ris, lyktor mm.....

Inne har familjen fått fixa till lite julstämning....låg på lasarettet under 1a advent...sen har vi en massa födelsedagar i denna månad.

Julen kommer ändå Kyss & snön ute ger ett gott jul-intryck !!

God Jul på er !!

Anmäl
2009-12-19 23:01 #2 av: kickboard

Ljusslingor i en tuija och ett par buskar, allt i ledbelysning med varmt gult sken. Köpte sådana i år och hoppas de är mera hållbara. De vanliga ljusslingorna tycks hålla batra en säsong.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.