Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Krukväxter, utomhus och inomhus

Pelargoner och fuchsia

2010-01-05 12:57 #0 av: [Asta]

Förra året blev jag förälskad i pelargoner och fuchsia. Det var så bra för pelargonerna trivs på framsidan av huset och fuchsiorna på baksidan. Nu kan man börja beställa flera sticklingar och jag är inne och kikar på olika ställen var och varannan dag. Varför är det så svårt att låta bli fast man har källaren full??

Anmäl
2010-01-05 18:08 #1 av: awjungfru57

Har ingen källare, så mina fuchsior skjuter skott mot ljuset här i köket. Får klippa av dem då och då, annars blir det väl en klätterväxt av dem :)

Anmäl
2010-01-05 18:23 #2 av: [Asta]

Ja mina ser då inte mycket ut för världen, inga blad ens, men de jag hade förra åre såg likadana ut då och växte sedan som sjutton när det blir varmt så jag hoppas på samma sak i år. Pelargonerna är inte heller vackra, men de har i alla fall lite blad.

Anmäl
2010-01-12 19:20 #3 av: flowergirl

hej Asta!

-det där känner jag igen och varje år så tänker jag,

 inte en planta till!!!!!!!men det håller ju aldrig hi hi

 så nu går datorn varm och böckerna blir väl tummade.

                                     mvh flowergirlSkrattande

Anmäl
2010-01-12 20:39 #4 av: [Asta]

Ja - jag har redan beställt några pelargoner.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.