Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Krukväxter, utomhus och inomhus

Blad ramlar av på Paraplyaralia - spinn?

2009-12-27 15:33 #0 av: bredano

Bladen har små vita luddbitar på sig och ramlar av.. ört talas om spinn, kan det vara det?

Går det att få bort lätt och hur vet jg säkert att det är det?

Anmäl
2009-12-27 15:35 #1 av: bredano

Ska jag dusca av den med vatten? Tänk om alla bladen ramlar av då?

Anmäl
2009-12-27 16:25 #2 av: Åsa S

Svarade på din fråga i Odla.nu:s forum

Anmäl
2009-12-29 15:18 #3 av: anki1

Spraya plantan med såpvaten alt vatten blandat med diskmedel. Trä en plastpåse över så att smittan inte sprids till andra växter. Eller flytta den så att den står avskilt ifrån de andra. Vattna som vanligt.


Älska dig själv för den du är

Besök mig gärna påWWW.facebook.se/ankis smycken o textilhantverk

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.