Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Trädgårdsarbete i största allmänhet

Trädgård på TV !!!

2010-01-09 20:07 #0 av: awjungfru57

Ja, nån annan kanske har skrivit om det redan? Ett nytt trädgårdsprogram har startat på svt2, från England för nybörjare. Mat till restaurangen. Just som vi är som hungrigast efter trädgård! :)

www.svtplay.se "Värdshusträdgården". Det går på tvåan.

Har precis börjat titta - det går ju att se när man vill på webben. underbart, man kan se det om och om igen. Men jag vet inte om det är bra än, har bara sett nie minuter..

Anmäl
2010-01-10 17:41 #1 av: hexlilja

stort tack för tipset. Har själv ingen tv så det blir på den här vägen man får tipsen...så tack!

Anmäl
2010-01-10 23:32 #2 av: awjungfru57

Har inte heller nån vanlig TV, har TV-kort i datorn. Funkar perfekt, sen ser man ju många program på nätet när man vill. Så bra!"

Det var ett trevligt program, kanske lite mycket gödsel denna gång men man är ju svältfödd på trädgård nu. Man längtar. Men det är skönt att längta också!

Anmäl
2010-01-11 11:02 #3 av: Halvdansken

Ska kolla. Bra att de tar upp saker som jordforbättring och gödning. Det är jätteviktigt. Tyvärr tycker jag att många trädgårsprogram går ut på att bygga uteplatser och dekorera lite med nån blommor, inte det "riktiga" trädgårdsjobbet som ju ofta handlar om planering/kontroll av jord, vind och solförhållande osv.

Hatar cancer och älskar vårlökar.

Anmäl
2010-01-11 21:49 #4 av: awjungfru57

så sant, vi behöver nog få mer av olika saker. Både trivsel-trädgård och odlardito. Man känner att man behöver få kunskap samtidigt som man bara blir glad och mår bra av att få vila ögonen på grönskan. Särskillt nu på vinter. Nu när vi har vinter i hela vårt avlånga land!

Anmäl
2010-01-14 11:16 #5 av: Diana61

Jag måste säga att jag är mycket glad över programmet. Ser verkligen fram mot resterande avsnitt.

Anmäl
2010-01-14 23:09 #6 av: awjungfru57

#1 du kan kolla vad som finns på TV här: www.tv.nu ..och så kan du ju se om en massa i svt. Fast det vet du redan förstås :)

Anmäl