Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Krukväxter, utomhus och inomhus

Egen bladglans?

2010-01-31 23:07 #0 av: Stephanie

Kan man på något sätt göra egen bladglans? Mamma undrar, så jag tänkte vara snäll och fråga åt henne Glad

Anmäl
2010-02-02 23:22 #1 av: Åsa S

Växter mår inte så bra av bladglans som man köper i affären den täpper till växtens porer, den ska användas mycket sparsamt ex. ifall man ska ge bort en växt, ha den till en utställning där allt ska se perfekt ut och liknande. Man kan blanka upp lite större blad genom att doppa en bomullstuss i 3% mjölk och torka bladen med den.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.