Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Parker, plantskolor och evenemang

Rista in namn i träd?

2010-02-14 16:30 #0 av: jossehhh

Hej!

Jag träffade min pojkvän vid ett träd i slottskogen, och tycker det hade varit en mysig och fin grejj att rista in våra namn i det.

Kommer trädet må väldigt dåligt av det?

Är det lagligt eller är det någon typ av skadegörelse?

Anmäl
2010-02-14 17:25 #1 av: Åsa S

Jag skulle tro att det klassas som skadegörelse, alla sår in i trädet kan leda till sjukdom och i en allmän park är det ofta så att börjar en person rista är det stor risk att fler som passerar kommer rista in sina namn.

Anmäl
2010-02-14 17:36 #2 av: jossehhh

Hmm, okej.

Jag vill ju inte att fler ska skriva på vårt träd ju :(

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.