Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Fröer och frösådder

Julros som gror?

2010-03-06 18:03 #0 av: [Asta]

För flera, flera månader sedan så planterade jag julrosfrön och försökte med kylskåp och lite allt möjligt. Ingenting hände så till sist åkte byttan ner i källaren. Nu tänkte jag att jag skulle göra rent byttan och använda den till nya sådder. Då ser jag plötsligt att ett av fröerna har börjat gro. Jag slängde i lite vatten eftersom det var väldigt, väldigt torrt där. Nu är min fråga. Ska jag låta lådan stå kvar där i källaren (som är en kall källare förresten) eller ska jag ta upp den i huset. Nu kan det ju hända att den lilla grodden kolar vippen oavsett vad jag gör, men var ger jag det den bästa chansen att överleva??

Anmäl
2010-03-15 20:23 #1 av: [Asta]

Tre stycken julrosor är det som gror just nu! Spännande.

Anmäl
2010-03-15 21:44 #2 av: Branneli

Åh, vad kul !!

Finns det möjlighet att få följa växandet via foton Oskyldig

Anmäl
2010-03-15 23:22 #3 av: [Asta]

Just nu är det inte lönt. Det är inte mycket som syns om jag ska vara ärlig Glad 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.