Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Fröer och frösådder

Längtan

2010-04-22 10:22 #0 av: [Asta]

Nu längtar jag efter frostfritt. Jag längtar efter mornar som är så varma att jag kan cykla till jobbet utan att vara helt frostbiten. Jag längtar efter sol och värme och vår och sommar. Jag längtar efter att min  nya drivbänk ska bli klar, jag längtar efter mina nya rabatter. Och så längtar jag efter att alla mina frösådder ska planteras ut så att moder jord (med lite assistans av mig) får ta hand om dem i stället.

Anmäl
2010-04-22 22:34 #1 av: Maria

Jisses vad du har planteratGlad Där ligger jag i lä... och ändå tycker jag att jag har mycket.

/Maria

 

Anmäl
2010-04-22 22:43 #2 av: [Asta]

Jag vet inte riktigt hur det blev så här??? Att det blev så många.

Anmäl
2010-04-25 13:09 #3 av: SaJo123

*he,hee* KÄnner igen det. Jag smusslar undan det genom att ställa de i olika fönster! :-D

Anmäl
2010-04-25 13:39 #4 av: kickboard

#3 Varför smussla? Jag riktigt frossar i mängden och samlar allt i de fönster som har mest ljus tills jag äntligen kan föra ut dem i uterummet när aprilsolen börjar lysa.

Inatt har vi haft 3,6 grader minus, så jag var lite orolig för mina plantor i uterummet. Täckte med dubbel fiberväv i går kväll och de ser ut att må bra fortfarande.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.