Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Fröer och frösådder

physalis

2010-04-10 19:00 #0 av: Pernillab

hej nu har 9 av 10 physalis tittat fram o de som är vuxnast är ca 2-3 cm höga. någon som odlat och vet när man skall omplantera dem ?

en fråga till, jag tycker de är väldigt tunna o klena. skall de vara så ?

Anmäl
2010-04-10 21:06 #1 av: Åsa S

Ställ dem så ljust du kan (ej i gassande sol), när plantorna har karaktärsblad kan du skola dem en och en i krukor. Det går bra att plantera ner dem ungefär upp till hjärtbladen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.