Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Annat som lever

Hare eller Rådjur

2010-04-07 11:37 #0 av: Maria

Har precis satt en stor urna med penceér utanför på trappan.

Vackra mörklila och mörkare blå färger.

Dagen efter så var det som om någon kört med gräsklippare över krukan.Förvånad Totalt nedbetat.

Tror ni det är Hare eller Rådjur? Jag bor i en radhuslänga vid en skogskant. Grannarnas penceér stod kvar men de är gula och jag har för mig att jag hört att Rådjur inte tar gula blommor, stämmer det tro?

I vilket fall som helst så var det något djur som blev glad för att få salladsbufféFlört

/Maria

 

Anmäl
2010-04-07 11:54 #1 av: [Asta]

Om det var hela krukan skulle jag satsa på rådjur. När haren är på våra krukor brukar det bara vara i kanterna. Total förödelse brukar vara rådjuren.

Men vad vet jag, ni kanske har grundligare harar hos er.Glad

Anmäl
2010-04-07 22:34 #2 av: Anders 50

Med 99,99 % säkerhet rådjur.

// Anders...f.d. 890-3 .....och fortfarande batteridriven!

Anmäl
2010-04-07 22:39 #3 av: Maria

Jag tror också detGlad

/Maria

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.