Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter

sol?

2010-04-20 12:59 #0 av: Sheena

En liten undran, vart på växten är det viktigast att den får sol-ljus?

Tänker på min balkong, har nu skaffat murgeöna att ha där. Men själva krukan kommer, om jag kan ha det som jag vill, stå mestadels i skugga medans bladen ju mer de växer kommer få mer direkt ljus.

Fungerar detta eller bör krukan och nederdelen lyftas upp på något vis?

Anmäl
2010-04-20 14:10 #1 av: SaJo123

Det är bladen som behöver solen. Ofta trivs växter med att ha "fötterna" i skugga. Murgrönan kommer att trivas!

Anmäl
2010-04-20 15:11 #2 av: Sheena

Härligt!!! Skrattande

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.