Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Rabatter, perenner och annueller

Rot av dillpion

2010-05-09 18:45 #0 av: Mainebusters

Hej!

Har idag fått en stor fin rot av dillpion, ca 20 cm lång. Hur lång tid kan det ta innan den gör skott? Fanns inte en enda på denna.

Tacksam för svar!

 

Anmäl
2010-05-09 23:10 #1 av: rifla

sätt bara ner den så tar det kanske 2 veckor till den skjuter skott. jag har gjort detta med mina dillisar när jag gör flera stånd av dom. man kan sätta i kruka med så man ser att det kommer upp.

Dillpion hör till mina favoriter..

Anmäl
2010-05-10 01:46 #2 av: Mainebusters

Tack då vet jag.. jo visst är de fina! 

Var även iväg till Plantagen och köpte ett pionträd med lila blommor, och en annan, Bowl of beauty. Så nu har jag ialla fall sju olika pionisar! Pionen är den vackraste uteväxten tycker jag.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.