Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Växthus, uterum och vinterträdgård

Pepino

2010-05-16 15:24 #0 av: pannika

Hej!

Jag har köpt en pepinoplanta för ett tag sedan. Nu undrar jag hur den bäst ska skötas för att få frukt?

Anmäl
2010-05-16 15:50 #1 av: Halvdansken

Har du den i växthus?

Har du googlat eller på annat sätt läst om hur man tar hand om den?

Hatar cancer och älskar vårlökar.

Anmäl
2011-04-02 12:03 #2 av: pannika

Jag har den i en stor kruka, först ute och sen över vintern inne i växthuset!

Har inte hittat något när jag googlat.

Anmäl
2011-04-02 12:43 #3 av: ikna

Jag googlade på 'odla pepino'och hittade en sida länsstyrelsen västra götaland. Det gick inte att kopiera länken, men googla på 'odla pepino'.

Jag odlar också pepino, övervintrar plantan i växthuset på vintern och brukar få frukt. Jag hade den i kruka första året och fick då ganska mycket frukt. Förra sommaren planterade jag den på friland och den gillade inte den placeringen, det var lite blåsigt där den stod. I år kommer jag att ha den i kruka på ett skyddat läge.

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.