Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Byta-sälja-köpa - plantor och annat

Plantbytardag

2010-05-12 17:53 #0 av: ebbasiglite

Är det någonting som låter bekant i era öron? Jag är på jakt efter en plantbytardag i närheten av Eskilstuna; missade en som var här i stan förra veckan.

Jag är intresserad av att se vad man kan byta till sig där.

Tips?

Anmäl
2011-04-25 08:25 #1 av: ChiChi

PLANTBYTARDAG I SKARABORG

Tycker det är en kanonbra ide med plantbytar dagar. Vi borde kunna få till några stycket över landet om det är fler intresserade. Kan ni inte skriva här i så fall och tala om var i landet ni bor så kan vi bilda grupper ortsvis som kan träffas framöver och byta växter. Jag bor i Skaraborg och om ni är fler häromkring så skriv här så kan vi bestämma datum och plats där vi kan ses. Vore riktigt kul om vi blev många!

/Maria

Anmäl
2011-04-27 12:26 #2 av: OleaViola

BRA ide hade gärna varit med på en om det låg i  skåne !

Anmäl
2011-04-27 13:14 #3 av: berobe

Många lokala trädgårdsföreninagr ahr ju faktiskt dessa sk plantbytardagar..sök dem..gå med dem och få massor mer.Flört

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.