Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Annat som lever

Modig!

2010-05-09 21:09 #0 av: kerstinjo

Det är jag som har blivit modig!

Kommer just från Snickarstugan och ett grävande i rabatterna.

Jösses, jag gräver t.o.m. med händerna, för att få upp ogräsrötter!

Jag har inte skrikit en enda gång, modigt, va?

Första åren i Snickarstugan hade jag nästan skyddsdräkt på mig när jag grävde (mycket försiktigt) i landen och jag skrek i högan sky för varje daggmask, gråsugga, spindel osv som lurpassade på mig. Dessa monster.

Handskar köptes nya hela tiden, för det kunde ha krupit in en spindel i handsken.

Så visst har jag blivit modig!Glad

Anmäl
2010-05-09 21:23 #1 av: dolfen

Nu har du lärt känna dina trädgårds-djur. Flört

 

Anmäl
2010-05-09 21:27 #2 av: kickboard

Jag brukar börja så förståndigt med handskar, men rätt vad det är tar jag bort dem, för det går så mycket bättre med bara händerna:)

Men de blir rätt torra och fula efteråt, så det ska smörjas och fixas.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.