Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter

Bambu

2010-05-26 07:28 #0 av: [Sephrenia]

Jag älskar bambu, jag älskar växter från Asien överlag som inte är "svensson vanliga" dock har jag haft jätte svårt att hitta bambu med "riktiga" strukturen så som Phyllostachys nigra's stjälkar är fast inte bara svarta.

Ingen plantskola eller plantmarknad har här omkring och funnit ett internetföretag (men jag är ju skeptisk att företagsköpa plantor via postorder) plamkungen.se, har någon erfarenhet av dessa eller har ni något annat förslag på hur jag ska få till detta?

Tack på förhand 

Anmäl
2010-05-27 01:02 #1 av: hindul

Palmkungen tycker jag mig känna igen från tradera. Har aldrig handlat av dem, bara sett namnet. Gå in där och titta på deras omdömessida, det kanske kan ge lite info om dem.

Anmäl
2010-05-27 09:34 #2 av: [Sephrenia]

Hmm jag har haft detta med omdömmen och källsäkring på nätet genom hela gymnasiet (IT Media) men hur jag än söker på dessa så verkar de som handlat ej vilja kommentera mycket på nätet.

Anmäl
2010-05-27 22:19 #3 av: hindul

Använde du sökfunktionen på tradera? Den är ganska klumpig och det är svårt att "träffa rätt". Vet föresten inte om man kan söka efter säljare...?

Här är deras omdömessida. Omdömena gäller ju mer dem som säljare än kvaliten på växterna, men det ger ju ett intryck av hur seriösa de är.

Anmäl
2010-06-08 22:56 #4 av: [Sephrenia]

Hmm, nej sökte på deras egna hemsida och på google.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.