Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter

Fästa spaljé

2010-05-27 14:28 #0 av: sorgblot

Hej!

Jag undrar hur långt från väggen som är lagom för att blommor lätt ska kunna klättra på den? I år är det "Blomma för dagen" som ska klättra på den. I framtiden vet jag inte. Finns det ett rekommenderat av stånd eller liknande?

Anmäl
2010-05-27 15:45 #1 av: kickboard

Om det är frågan om sommarblommor så kan den ligga precis uppefter väggen, för de klarar att ta sig runt i alla fall.

Anmäl
2010-05-27 15:47 #2 av: sorgblot

Tack! Då var det som jag tänkte. Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.