Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Trädgårdsarbete i största allmänhet

liljekonvalj flytt

2010-05-23 21:09 #0 av: Leakim72

Hej. (förmodligen har jag lagt detta i fel grupp).

Normalt sett håller jag till på foto ifokus. men nu behöver jag ett råd.

Jag har en del liljekonvalj växande där jag har tänkt att bygga altan.

Går det att flytta dem? och i så fall hur gör man det ?

mvh Mikael

Anmäl
2010-05-24 02:43 #1 av: Halvdansken

De gillar inte att bli flyttade, men de gillar nog än mindre att få en altan på sig.

Gräv upp så stor klump som möjligt och sätt ner där du nu vill  ha dem. Det är alltid några som klarar sig. De flesta växter är tåliga.

Hatar cancer och älskar vårlökar.

Anmäl
2010-05-24 14:46 #2 av: Leakim72

Ok. då gör jag ett försök att flytta dem.

mvh Mikael

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.