Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Ohyra, skadedjur och sjukdomar

Rhododendron

2010-05-17 20:30 #0 av: Heart

På mina rohdodendron har massor av blad blivit bruna, om det nu skulle vara svampangrepp vad kan ja göra?

De står i en backe med svart fiberduk och täckbark över.

Tacksam för råd.

Anmäl
2010-05-17 21:58 #1 av: Åsa S

Det har varit en tuff vinter för vintergröna växter många frystorkade under vårvintern och det är nu man ser skadorna ofta som bruna och vissna blad så det behöver ju inte vara någon skadegörare.

Anmäl
2010-05-18 11:01 #2 av: Heart

Tack för ditt svar Åsa!

Det låter hoppfullt, vi får hoppas att det är så.

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.