Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Lökar och knölväxter

Gammal tulpan

2010-06-03 18:35 #0 av: Isatis

Är det någon som vet vad den här lilla tulpanen heter? Hus och trädgård är från 1856. Jag har bott här i drygt 40 år och gjort få förändringar. Det mesta av växtligheten är ursprungligt. Tacksam för hjälp.

Anmäl
2010-06-03 21:22 #1 av: raggorgeous

Kan vara en Tulipa Colour Spectacle

Kika här

Anmäl
2010-06-03 22:10 #2 av: Isatis

1

Tack för ditt tips, det kan nog vara den. Det är ju väldigt likt. Vet du om det är en gammal sort som var populär under tidigt 1900-tal?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.