Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter

Stamma upp vanlig bond syren ??

2010-06-13 22:03 #0 av: Aristarcos

Hej, jag undrar om det är möjligt att ta bort ´sidoskott från bondsyren för att låta en bli kvar, och ta bort sido kvistar så att det blir en stam med en buske på toppen ?

Anmäl
2010-06-21 01:54 #1 av: Aristarcos

Någon som vet ??

Anmäl
2010-06-21 01:58 #2 av: Elshira

Även jag är nyfiken!

Anmäl
2010-06-21 14:04 #3 av: Halvdansken

Javisst kan du det. Våra ser ut så, ungefär, men de är en 20-30 år gamla. Grejen är att de inte är så starka, så den kommer förmodligen att börja luta. Det gör våra.

Hatar cancer och älskar vårlökar.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.