Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Krukväxter, utomhus och inomhus

Min Crassula Spp har skrumpna blad

2010-06-09 20:14 #0 av: hemmakatten

Hej!

Min Crassula Spp har skrumpna och bleka blad.            Köpte den på IKEA för tre veckor sedan och redan då såg den ledsen ut (tyckte väl att jag skulle rädda den...hihi!).

Planterade om den i en större kruka för ett par dagar sedan i hopp om att den skulle må bättre men har hittills inte märkt någon skillnad.

Mvh Hemmakatten

 

 

Anmäl
2010-06-10 18:37 #1 av: Elshira

Här hemma brukar de kunna stå väääldigt länge utan vatten och då blir bladen så. Vi ser till att vattna igenom dem ordentligt då.

Men hur man egentligen ska göra eller vad annat det kan vara har jag ingen aning om ^^

Anmäl
2010-06-10 19:31 #2 av: hemmakatten

Jag förstår! Nu börjar den dock piggna till lite! Glad

Hur länge brukar det gå mellan vattningarna hos er?

Anmäl
2010-06-10 20:09 #3 av: Elshira

#2 Det kan gå en eller tom. ett par månader ibland xD Majoriteten av våra blommor är som tur var i plast Oskyldig

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.