Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Trädgårdsarbete i största allmänhet

Utomjording ??

2010-06-18 23:37 #0 av: [bejan]

Men vilka ögonfransar

Anmäl
2010-06-19 00:42 #1 av: mariatingsund

oh jag älskar vallmo

Ha en fin dag med glädje o skratt, hälsn. Maria från Glas DeCo

Anmäl
2010-06-21 02:25 #2 av: Stephanie

Haha, jag fick rädda ett bi från en elak vallmoblomma häromdagen. Stod på framsidan av huset och hörde ett ilsket surrande. Förstod först inte var det kom ifrån, men lyckades tillslut lokalisera det till en av vallmoblommorna. Blomman var lite halvt stängd, så biet kunde inte komma ut och jag var tvungen att lyfta på blombladen för att släppa ut den Skrattande Jäklar vilket frustrerat surrande det var innan jag släppte ut den!

Anmäl
2010-06-21 10:58 #3 av: Tofu

En räddande ängel-verkligen!Solen gick väl plötsligt in i ett moln och blomman skyndade sej "slå igen" var rädd för regn?Vallmons sköra "kjol" tål inte väta.

Älskar också vallmo-just den färgenCool

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.