Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter

Kaprifolsort?

2010-06-28 21:55 #0 av: Maria

Tyvärr har jag ingen bild men på gården där min son bor så finns en fantastisk Kaprifol som har en aningen lite fetare gröna blad och blommorna är ganska stora och skarpt oranga.

Har någon en aning om vad denna (förmodligen) förädlade sort kan heta?

/Maria

 

Anmäl
2010-06-30 17:41 #1 av: magma

Kan kanske vara eldkaprifol? Hittar dock ingen bild på den, men du kan ju prova att söka på nätet.

Anmäl
2010-06-30 17:46 #2 av: Maria

Åh, tackGlad

/Maria

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.