Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Fruktträd, bärbuskar och bärväxter

Mango...kärnan flyter

2010-07-24 18:28 #0 av: [Sephrenia]

Ska testa att driva upp en mango, har tagit en övermogen mango, tagit ur kärnan och borstat den ren med rotborste.. lagt den i vatten och den flöt upp, ska en frisk mangokärna flyta?

Anmäl
2010-07-24 20:36 #1 av: Maria

Jag har en gigantisk 3-årig Mango som jag har planterat själv.

Däremot la jag aldrig kärnan i blöt utan satte den direkt.

Jag visste inte vilket som var upp eller ner så jag la den på tvären och vips så kom det ett skott ur ena sidanFlört eller rättare sagt det dröjde några veckor...

/Maria

 

Anmäl
2010-07-24 20:39 #2 av: [Sephrenia]

#1 Okej, kanske går det med ^^

Anmäl
2010-07-24 20:44 #3 av: Maria

Här kommer en gammal bild på minGlad

/Maria

 

Anmäl
2010-07-25 00:00 #4 av: [Sephrenia]

Jädrar i min lilla låda vad fin den var, ska kanske sätta min i jord imorrn eftersom jag nu har bevis på att det behövs inte göras så knas som jag gjort :) tack tack för hjälpen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.