Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Fruktträd, bärbuskar och bärväxter

Pepino..

2010-08-18 21:43 #0 av: pannika

Hej!

Jag har en Pepinoplanta som växer i kruka i min trädgård. Nu har den fått 3 frukter som växer och frodas. Min fråga nu är hur den ska skötas, om den ska skötas på något speciellt sätt och hur den senare ska övervintras?

 

 

Anmäl
2010-08-19 15:08 #1 av: ikna

Jag övervintrar mina ljust ca 3-10 grader.

Anmäl
2011-01-10 00:58 #2 av: pannika

Jag har sparat de små frö som fanns inne i Pepinon, nu till min fråga.

När ska jag så dem och hur ska de sås?

 

Tack på förhand

/pannika

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.