Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Krukväxter, utomhus och inomhus

Duscha peperomia?

2010-09-25 19:48 #0 av: batski

Stämmer det att peperomior mår bra av att bli duschade ibland? Och stämmer det för alla arter?

Jag har en P. maculosa som börjar bli lite dammig. Men de har ju rätt tjocka blad som ser lite suckulent-aktiga ut. Så jag vet inte om jag vågar.

Är tacksam för tips Glad

Anmäl
2010-09-25 20:01 #1 av: flaxss

duscha av dammkan du göra, men att duscha dom för fuktighetensskull brukar inte behövas.

Anmäl
2010-09-25 20:18 #2 av: batski

Tack! Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.