Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Trädgårdsarbete i största allmänhet

Höst/vinterfint blomma vid ytterdörren

2010-09-29 17:07 #0 av: pearlnharmony

Japp, som man kan utläsa ur rubriken så eftersöker jag tips på hållbara höst/vinterfina växter som jag kan ha i en ampel vid ytterdörren i vinter.

Ngt annat än Ljung?

Tack för tipsen Glad //Anki

Anmäl
2010-09-29 23:27 #1 av: Lill-Kisse

Vintergröna (Vinca minor) kanske kan vara något att plantera i en stor kruka och komplettera med prydnadsgräs, Trollhassel eller vad man kan hitta som ger lite höjd. Vintergröna är låg, kryper och hänger ut fint över kanterna. Det händer att man kan hitta vacker mossa också som ser fin ut ganska länge.

Anmäl
2010-09-30 11:33 #2 av: pearlnharmony

Klart jag ska ha Vintergröna! Tack för tipset Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.