Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Annat som lever

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

2010-12-13 12:08 #0 av: berobe

Jag önskar alla här på sajten en riktigt fin helg och ett lyckosamt Nytt Trädgårdsår.

Här råder bister kyla, en del snö, ingen tjäle i marken och det är bara att se framåt. En vecka till vintersolståndet...och sedan vänder ju allt mot ljusare tider!
GOTT NYTT ÅR!

 

Anmäl
2010-12-13 21:31 #1 av: lwic

Norr om polcirkeln önskar vi detsamma. Här stiger inte solen över horisonten denna tid på året - men rimfrost, snö och norrsken ger fantastiska naturupplevelser. Solen och ljuset kommer! Var så viss.

TREVLIG JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Anmäl
2010-12-13 22:08 #2 av: busenmenna

Instämmer och vill förstås att vi alla skall få en fin odlingssäsong nästa år!Cool

Anmäl
2010-12-14 14:48 #3 av: mariatingsund

Detsamma, önskar vi från Tallhyddan

Ha en fin dag med glädje o skratt, hälsn. Maria från Glas DeCo

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.