Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Fröer och frösådder

Årets första sådd avklarad =)

2011-01-14 01:44 #0 av: chigak

Igår fick jag mitt paket från Impecta. Jag hade beställt diverse fröer och ett gäng Root rainers minidrivhus till mina frösådder. Så jag invigde de genast och sådde mina pelargoner. Så nu är det bara att vänta och hoppas =)

Längtar tills det är dags att så mer, är ju så roligt. För att inte prata om hur jag längtar efter våren och sommaren så man kan sätta fart ute i trädgården.

Anmäl
2011-02-04 15:36 #1 av: Thyra4

Hur har det gått med pelargonerna?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.