Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Annat som lever

Bloggar sökes!

2011-02-26 12:55 #0 av: EnGalenHest

Hej! Nu söker jag bloggar som handlar om allt som rör trädgård. Om ni har egen eller känner till en bra blogg länka gärna.

Anmäl
2011-02-26 15:53 #1 av: ikna

www.ankispassion.blogg.se

Anmäl
2011-03-03 15:22 #2 av: Joline

http://www.trädgårdsdrömmar.com/

http://tradgardsdraken.blogspot.com/

Mina favoriter som jag följt i flera år... den översta är ofta med i olika trädgårdstidningar  /Joline

Anmäl
2011-03-07 08:07 #3 av: [Asta]

Trädgårdsdrömmar ovan håller jag också koll på. Här är också en som heter Naturliga ting. I just det inlägget jag länkar till finns det också länkar till andra trädgårdsbloggar.

Anmäl
2011-03-07 14:38 #4 av: Helen i Piteå

Här är min!

http://helenstrdgrd.blogspot.com/

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.