Annons:
Etikettträdgårdsevenemang
Läst 7488 ggr
Christina
8/23/07, 12:28 AM

Trädgårdsmässan

Det är visserligen ett tag kvar till nästa vår men det rann in ett pressmeddelande till min brevlåda som kanske är av intresse. Handlar om trädgårdsmässa i Stockholm våren 2008

Pressinformation den 21 augusti 2007

Den stora Trädgårdsmässan utvecklas vidare på Stockholmsmässan

Vårens dominerande trädgårdsevenemang, mässan Nordiska Trädgårdar, hålls nästa år den 10-13 april på Stockholmsmässan i Älvsjö. Alla trädgårdsföreningarna i FritidsOdlingens Riksorganisation (FOR) fortsätter sitt samarbete med Nordens ledande mässarrangör, Stockholmsmässan. Det är nu sex år sedan FOR lämnade den med tiden alltför trånga och ofunktionella mässanläggningen i Sollentuna för att kunna svara upp emot det starkt ökande trädgårdsintresset i Sverige och göra trädgårdsmässan till vad den är i dag: vårens självklara mötesplats för alla som har glädje av den nya trädgårdssäsongen, privat eller yrkesmässigt. Uppemot 60 000 besökare, varav över 600 från massmedia, brukar vi ha på Nordiska Trädgårdar.

Medan Nordens största trädgårdsmässa utvecklas vidare på Stockholmsmässan görs nästa år ett nytt försök i Sollentuna med en mässa med inslag av trädgård, denna gång i kombination med heminredning. I marknadsföringen framhålls att trädgårdsmässan nu kommer tillbaka till Sollentuna. Men det handlar alltså inte om den stora Trädgårdsmässan med FOR som medarrangör.

2008 års upplaga av Nordiska Trädgårdar på Stockholmsmässan får som vanligt en egen avdelning för alla trädgårdsorganisationerna, ett späckat scenprogram med stimulerande föreläsare, ett kvalificerat konferensprogram främst för yrkesfolket, inspirerande idéträdgårdar och balkonger och Nordens största utbud av allt som har med trädgård att göra. Men vi har också mycket nytt på gång, så håll utkik efter nya meddelanden från Stockholmsmässan och FOR

För ytterligare information, kontakta Leif Thorin, FritidsOdlingens Riksorganisation, FOR

tel 08 556 930 87 eller 070 723 45 54     leif.thorin@koloni.org

Av: Christina

  • [Personlig sida](javascript:void top.ShowProfile('Christina'))
  • [Kontakta](javascript:void top.ShowProfile('Christina', 'Contact.aspx'))

Datum för publicering

  • 2007-08-22
Annons:
Diana61
8/23/07, 2:07 AM
#1

Ser redan fram emot den! OJ vad det skall handlas igen Flört

Med Vänlig Hälsning
/Diana Lovatt
Järbo, Sandviken zon 4

Åsa S
8/23/07, 10:57 AM
#2

Och iår blir det ju 2 trädgårdsmässor i stockholm med tanke på att sollentunamässan börjar iår (6-9 mars) med en mässa som heter Rum och trädgård.

Upp till toppen
Annons: