Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård

Om Trädgård iFokus

Trädgård i Fokus

 

Hit till Trädgård i Fokus är alla välkomna som försöker få plantor att växa i trädgård, krukor och på balkong! Här ska jag och andra försöka svara på dina frågor om växter och växtodling oavsett det gäller vilda eller odlade växter.

Jag som är sajtvärd heter Björn Engström i Enviken norr om Falun. Jag bor på frostutsatt ställe och räknar min växtzon till 6, men det hindrar inte mig att prova växter för zon 2. Jag har sysslat med växter sedan jag var 3-4 år. Det sägs att jag började redan före ett års ålder, men det minns jag inte. Jag är trädgårdsmästare och har en större visningsträdgård med 3000 olika växter. Se även min privata beskrivning. 


Medarbetare på Trädgård är först och främst

-------------------------------------------------------------------------------

Kompletterande info om hur du använder iFokus för att få ut mesta möjliga - se en uttömmande och bra beskrivning här.

Värd

Avatar för Bjornen

Medarbetare

Avatar för [00emi07] Avatar för Ahnna Avatar för Love- Avatar för Sol-